Borstgezondheid door massages van je borsten en zo

Borstgezondheid door massages van je borsten en zo, wat zeg ik nu toch! Een partner roept nu: “Dat wil ik wel even doen!” Dat soort grapjes hoor ik dan. Maar even serieus, je kunt je borsten laten masseren door een Borstweefseltherapeut. Echt waar? Ja echt! En ik ben pas, op uitnodiging, bij Damesmassages (Facebookpagina) geweest in Rosmalen. Borstgezondheid is eigenlijk heel breed en borsten zijn een behoorlijk “ondergeschoven kindje” hoor. Want zeg eens eerlijk…hoe kijk jij eigenlijk naar je borsten? Gekke vraag he…vond ik ook, maar wel een goeie vraag.

Borstgezondheid: wat kun je er zelf aan doen

Borstgezondheid

Borstgezondheid is een borstweefselmassage krijgen

Na een uitgebreid intake gesprek en goede uitleg over borstweefselmassage mocht ik mijn bovenkleding uitdoen achter een scherm en gaan liggen op de massagetafel. Ik werd fijn ingepakt. Ellie verteld dat deze massage samen met mij gedaan wordt. Ik geef aan als iets niet fijn is of pijnlijk. Ik mag de pijn een cijfer geven. Pijn is niet aan de orde in haar praktijk…daar doen we niet aan…tot 7 en niet meer. Gelukkig maar! Nu eerst focussen op waar ik ben en mijn ademhaling. Dan begint de massage…Ik ervaar het als goed. Ik ben me bewust van mijn borsten en voel dat Ellie met een fijne zekerheid te werk gaat. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou laten doen! Na afloop nog rusten en met het geluid van de klankschaal mocht ik mij uitrekken. Tijdens het kopje thee besefte ik dat dit toch echt heel fijn is!! Dit is echte borstgezondheid door massages van je borsten en zo…Damesmassages  (Website)

Borstgezondheid is droogborstelen

Wat is dat nou weer? Met een borstel, die overal aangeschaft kan worden zoals een doucheborstel of ander soort, borstel je op een speciale manier je lymfebanen rond je borstgebied en bovenrug. Natuurlijk niet schrobben, dat doet hartstikke zeer, gewoon…lief voor jezelf. Je zal zien dat je na een aantal keer het prettiger gaat vinden. Probeer dit ’s avonds te doen en ’s ochtends. (’s nachts hopen de afvalstoffen op in je borsten)

Borstgezondheid

Borstgezondheid is tender loving care

Tender loving care of wel liefdevolle aandacht werkt borstgezondheid in de hand. Eh ja…je borsten in je handen, dus. Deze blog gaat per slot over borstgezondheid door massages van je borsten en zo… Na al dat borstelen vinden je borsten het heerlijk om verwend te worden met een mooie olie. En ik bedoel dus een echte mooie olie. Dr.Hauschka Rozenolie! Biologisch-dynamische oorsprong, Fair trade, met liefde voor jou en de aarde. Doe 2 pompjes in je handen en haal je handen even zachtjes heen en weer om de olie te verdelen. Ruik er even aan en laat de geur goed binnenkomen…heerlijk he! Begin met je rechterhand boven je linker borst en glij rond je borst naar buiten, onder je borst door, tussen je borsten omhoog tot bijna boven je rechter borst. Nu zachtjes je linker hand langs de buitenkant, onderdoor je rechter borst, tussen de borsten omhoog. Herhaal nu deze bewegingen zo vaak je wilt. Je maakt een “acht” ! Dit is de Lemniscaat. Een krachtige beweging zonder begin en eind. Brengt rust en evenwicht in je hartgebied. De Dr.Hauschka Rozenolie is bij mij te bestellen. info@praktijk-gaia.nl / 06 41 75 75 86

Groetjes Margaret

Borstgezondheid

Borstgezondheid

 

 

 

 

 

 

 

 


Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.