Het is bijna voorjaar en echt tijd voor de Lente detox met Dr.Hauschka. Praktijk GAIA Zaltbommel is dé plaats voor Kwaliteit van de Aanraking. Dr.Hauschka natuurzuivere oliën en deskundige detox massages helpen jou de winter achter je te laten.

Waarom een Lente detox?

In de lente komen de sapstromen in de natuur weer op gang. Je ziet knopjes aan bomen en struiken en voorjaarsbloemen bloeien. De temperatuur loopt wat op en de kracht van de zon kunnen we voelen. Een heerlijke tijd! Ons levensenergie gaat ook weer stromen. Tijd voor de grote schoonmaak van lichaam en geest…de lente detox!

Lente detox met Dr.Hauschka bij Praktijk GAIA

Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling

De Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling komt voort uit de ritmische massage, die bekend is vanuit de antroposofie. Een zachte massage onder andere gericht op het lymfe, helpt het afvoeren van opgeslagen afvalstoffen. Dit is een ware detox van het weefsel. Detox zorgt voor verse aanvoer van lymfe en brengt levensenergie in jou. Deze complete lichaamsbehandeling  duurt 1 uur en 15 minuten.

 

Dr.Hauschka Berkenolie

Moeder Natuur geeft ons het beste van haarzelf…Detox met Berkenolie. Dr.Hauschka weet dit en daarom helpt Dr.Hauschka Berken Arnicaolie met jou detox. Berkenolie is in staat vastzittende stoffen los te maken. Zo kan het afgevoerd worden door massages. Berkenolie brengt je levenskrachten op gang.  Samen met het verwarmende effect van arnica en zwarte mosterdolie worden je spieren en bindweefsel soepel gehouden.

 

De Berk

Lente detox met Dr.Hauschka bij Praktijk GAIA Zaltbommel

De Berk is fier, slank en hoog opgeschoten met witte bast. De takken hangen sierlijk naar beneden. Ruitvormige blaadjes. De berk heeft twee duidelijke kenmerken: voorjaarsachtig wezen van licht en een dorstig type. Het wezen van het licht in de berk is zo sterk dat het opgenomen water blijft stromen en snel verdampt. Die doorstroming schijnt de berk jong te houden. Het is wat we noemen een heilzame plant. De berk brengt de doorstroming op gang en helpt afvalstoffen afvoeren die pijn veroorzaken..detox

Perfecte lente detox

De perfecte lente detox met Dr.Hauschka Berken Arnicaolie gebruiken:

  • na wandelingen, fitness en sport.
  • ter voorkoming van spierpijn
  • ter voorkoming van striae door o.a. zwangerschap of gewichtstoename
  • ter ondersteuning bij vastenkuren (lente detox)
  •   beroepsmatige inspanning

Lente detox met Dr.Hauschka bij Praktijk GAIA Zaltbommel

 

 

 

 

Lente detox met Dr.Hauschka bij Praktijk GAIA boeken

Nu is de tijd! Laat jezelf verwennen en verzorgen door jezelf een lente detox te gunnen. Boek je afspraak bij Praktijk GAIA!

  • email: info@praktijk-gaia.nl
  • T 06 41 75 75 86

 


      Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.