Luxe en klassieke behandeling

Luxe en klassieke behandeling

Tijd voor mijzelf

Tijd voor mijzelf

Regeneratie behandeling

Regeneratie behandeling

Onzuivere huid

Onzuivere huid

Ontspanningsbehandeling

Ontspanningsbehandeling

Revitaliserende behandeling

Revitaliserende behandeling

Reinigingsbehandeling

Reinigingsbehandeling

Wat is er heerlijker dan je te laten aanraken door warme, omhullende handen. Alle aandacht en zorg voor jou alleen. Meegevoerd worden door geuren die gevoelens van welbevinden oproepen. Zachte penselen die je gezichtshuid strelen, weldadige maskers die het herstellend vermogen van je huid aanspreken. Je zakt dieper weg in ontspanning en laat je gedachten los. Je mag er zijn... Vergeet voor een moment de wereld om je heen.

Lymfestimulatie

In het midden van de Dr.Hauschka behandeling vindt deze bijzondere massage plaats, die uitgevoerd wordt met fijne hand en penseel bewegingen. Het heeft als doel een impuls te geven aan de ritmische stroming in het onderhuidse bindweefsel. Zuurstof en voeding komen in de cellen en afvalstoffen worden afgevoerd, het huidbeeld verbetert. De reinigingsprocessen in het lichaam worden in beweging gebracht. De ontspanning is, zoals een cliënt het noemde: Magisch. De decollete massage brengt rust in je ademhaling en hartslag. Uitstrijkingen, cirkelbewegingen en lemniskaten (platte achten) met geurige plantaardige, heilzame oliën maken je behandeling compleet.

In alle Dr.Hauschka behandelingen worden producten gebruikt die in harmonie zijn met mens en natuur. Geteeld op biologisch-dynamische wijze en verwerkt volgens ritmische processen. De heilzame planten worden geoogst bij zonsopgang. Het moment dat de plant haar grootste kracht bezit. Na de pluk worden ze versneden en ondergaan het ritmische proces van warm en koud, licht en donker, bewegen en rust. Na een jaar worden de extracten verwerkt in antroposofische medicijnen en Dr.Hauschka Cosmetica. (WALA Heilmittel Duitsland) Welkom bij je persoonlijk evenwicht.