Dr.Hauschka Rozenolie 

“Liefde voorbij alle grenzen”

Voor de Dr.Hauschka Rozenolie worden gedroogde knoppen van de kostbare Damascener Roos gebruikt. Eerst worden ze volgens een unieke ritmische procedé gemengd met zonnebloemolie (gecontroleerde biologische teelt) om daarna een week te rijpen. Het mengsel wordt verwarmd tot 37’C, dat is de lichaamstemperatuur van de mens. ‘s-Ochtend en ‘s-avonds wordt het mengsel zorgvuldig geroerd, waardoor de harmoniserende eigenschappen van de Roos worden overgebracht in de olie. Zo doet de Roos het in de vrije natuur ook. Het resultaat: een rijke Bodyolie Rozen met rozenbloesemextract dat je huid verwent. Eigenschappen van de olie….verstevigend, activerend, ontspannend, omhullend en harmoniserend.

Dr.Hauschka Rozenolie

 

 

 

 

 

 

Dr.Hauschka Bodyolie Rozen

Er zijn momenten waarop je huid en zintuigen naar harmoniserende en versterkende verzorging verlangen. Dán is het tijd voor Bodyolie Rozen. De kostbare, natuurlijke etherische Rozenolie en vochtvasthoudende Jojoba-olie worden samengebracht tot een evenwichtige, harmoniserende bodyolie die je huid soepel maakt en kalmeert.

 

 

Toepassingen Dr.Hauschka Bodyolie Rozen

Dr.Hauschka Bodyolie Rozen

  • verwarmt en harmoniseert en het zal je niet verbazen dat het de liefdeskrachten en je hartchakra versterkt
  • speciaal voor vrouwen (met emotievol kraambed), baby’s, kinderen en zwangeren
  • als grote trooster bij een lang ziekbed
  • het hart kan zich openstellen voor liefde. De behoefte ontstaat om deze rijkdom en overvloed door te geven.
  • ondersteunt bij burn-out en uitputting
  • tijdens rouwverwerking

Gebruik

Masseer de Dr.Hauschka Bodyolie, na het douchen of baden, in zodat zij gelijkmatig verdeeld kan worden. Er ontstaat een emulsie van water en olie, die gemakkelijk door je huid wordt opgenomen en haar niet uitdroogt.

 

 

Dr.Hauschka Rozenolie
Damascener Roos