Dr.Hauschka Gezichtsgymnastiek Deel 1

Dr.Hauschka gezichtsgymnastiek bestaat uit “spieroefening”  en “spierontspanning” en voorkomt niet alleen verslapping van de gezichts- en halsspieren, maar vermindert ook een huidverslapping die al bestaat!

Een mooie uitstraling ontstaat niet alleen door Dr.Hauschka verzorgingsproducten, maar ook het activeren van jezelf, waardoor vervolgens de functies van je huid worden geactiveerd. Gezonde levensstijl, Dr.Hauschka Behandelingen en de gezichtsgymnastiek dragen hier aan bij. Spanningsverlies  en vroegtijdige rimpelvorming vragen om een regelmatige ondersteuning van de gezichtsspieren met bewust uitgevoerde oefeningen.

 

Gezichtsgymnastiek zorgt niet alleen voor een verhoging van de spierspanning, maar het is ook een manier om bijvoorbeeld denkrimpels tussen de wenkbrauwen tegen te gaan. Regelmatig oefenen kan deze rimpels weer glad maken. De stimulerende oefeningen versterken het weefsel van de huid, bevorderen de doorbloeding en activeren de eigen kracht.

Door actief de oefeningen te doen in combinatie met de Dr.Hauschka behandeling en de fijn afgestemde Dr.Hauschka cosmetica producten leidt tot innerlijke harmonie en schoonheid.mimische spieren gezichtsgymnastiek

Uitvoering van de gezichtsgymnastiek

  • Breng voor de oefening wat crème aan op je gezicht.
  • Neem de tijd voor de oefening en doe ze regelmatig.
  • Oefen deze eerste oefeningen zo lang voor de spiegel tot je ze kent. Voor de spiegel oefenen helpt je ze sneller te leren.
  • Voer de oefeningen ontspannen uit.
  • Probeer de oefeningen regelmatig een aantal keren per dag te doen. Makkie…tijdens het autorijden; huishoudelijk werk; op kantoor…overal dus 🙂

Eerste oefeningen voorhoofdgebied, deel 1

 

Doel

De voorhoofdspier trekt je bovenste ooglid en wenkbrauw op en trekt de huid van je voorhoofd glad. Te gebruiken bij rimpels in je voorhoofd, voor activering van je hoofdhuid en is goed bij haaruitval!

Succes ermee,

Margaret


Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.