NIEUW: Dr.Hauschka Regeneratie Handcrème

Intensieve, vochtregulerende handverzorging (40+) 

Ik ben zo blij met dit nieuwe product. Als 60-jarige merk ik dat de Dr.Hauschka Handcreme heerlijk is, maar mijn handen hebben nét dat beetje meer nodig. Handverzorging behoort, ongeacht het seizoen, tot de meest gebruikte cosmetica. De nieuwe Regeneratie Handcreme is speciaal geschikt voor de veeleisende, rijpere huid die extra verzorging nodig heeft. Voor die droge nagelranden gebruik je de Neem Nagelolie en nu deze fantastische nieuwe handcrème. Ik ben jullie dankbaar Dr.Hauschka! Je huid wordt minder elastisch met de leeftijd. Ze wordt droger en er ontstaan rimpeltjes. Aan je handen zie je de tekenen van huidveroudering het eerst, want ze zijn altijd in de weer.

Regeneratie Handcrème van Dr. Hauschka is perfect afgestemd op de veeleisende behoeften van rijpere handen.

“Je staat midden in het leven. Je weet waar het op aankomt. Het is deze blik op het wezenlijke die een mens vrij maakt en van binnenuit laat stralen.

Efficiëntie en essentie is het motief van de regenererende verzorging van Dr. Hauschka. Ze richt zich tot een huid die haar levenservaring toont en behandelt haar met een aanstekende vitaliteit.

Ze reguleert de vochtbalans van je huid, ondersteunt het bindweefsel en stimuleert het natuurlijke herstellend vermogen.”

De Regeneratielijn is met de komst van deze handcrème compleet denk ik. We hebben een eigen product voor elk onderdeel van de rijpere huid! Yeahh!! Voor het gezicht, voor de gevoelige huid rond de ogen, voor de hals en het decolleté, voor het lichaam, voor overdag, voor s’nachts en nu voor de handen. TIP: Maak kennis met de Regeneratielijn door eerst de Dr.Hauschka Regeneratie Handcreme te proberen! 

Eigenschappen van de Dr.Hauschka Regeneratie Handcreme

  • Intensieve verzorging doe vochtregulerend werkt
  • Zorgt voor een zijdezacht en glad gevoel
  • Beschermt de huid langdurig tegen invloeden van buitenaf
  • Verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit
  • Stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid
  • Mooi en praktisch pompje

 

Dr.Hauschka Regeneratie Handcreme
Rode Klaver

 

 

Basis ingrediënt Dr.Hauschka Regeneratie Handcreme

O ja! En natuurlijk is de basis ingrediënt van deze Dr.Hauschka Regeneratie Handcreme: de rode klaver! Deze heeft een sterk regenererende werking en dat is precies wat we nodig hebben als 40+-ers, toch? Goed bezig Dr.Hauschka..

Vanaf vandaag is de handcreme verkrijgbaar bij Praktijk Gaia in Zaltbommel.