Dr. Hauschka een keuze. Wat kies jij?

Stel je voor, je wilt een blog schrijven en een kopje koffie drinken. Op een rustig plekje.

Aan de tafel naast mij schuiven twee oudere dames aan. Twee zussen denk ik. Ze kletsen voortdurend over onbenullige dingen. Eerst de suiker, dan het theezakje? Nee, andersom, dan smaakt de thee beter. Geen lekkers erbij vandaag. Het is maandag. Er ligt niet voldoende keuze in de vitrine. De thee is slap, nog even hoppen. Alles gaat in dialect. Ik versta de helft niet. Kiezen op de maandagochtend valt niet mee.

Zij kiest voor Dr. Hauschka

Wat past bij je? Waar voel je je goed bij?

De telefoon gaat. Een mevrouw. Zij heeft bij de Koopvaardij een boekje van Dr. Hauschka meegenomen met mijn stempel erop. Mooi ingepakt met een kaartje eraan ‘Voor jou’. En wat een verrassing! “Precies wat bij mij past!” zegt ze. “Ik ben zo blij en wil graag een afspraak maken voor een Dr. Hauschka behandeling. Ik voel al heel lang dat mijn schoonheidsspecialiste niet meer bij me past. Jij bent wat ik zoek. Ik wil ook graag de producten gaan gebruiken.”

Bijzonder merk

Ik voel haar enthousiasme en ben geraakt. Dit maakt mijn dag helemaal goed. Hier doe ik het voor. Mensen kennis laten maken met het bijzondere merk Dr. Hauschka en de prachtige behandelmethode. Gelukkig heb ik binnen twee weken een plekje voor haar. Wat extra tijd voor intake en advies. “Wat fijn” zegt ze, “en o ja, dat maskertje dat erbij zit heb ik gebruikt. Voelt heerlijk.”

Ontspanning en puurheid

Deze mevrouw kiest wat bij haar past. Waar ze voor staat en zich in kan vinden. Ze heeft gelezen over verbinding en zelfliefde. Geven en eerlijkheid. Ontspanning en puurheid. Dit alles is Dr. Hauschka. Waar ik ook voor sta.

Een nieuwe klant zei na afloop van een behandeling: “Dit heb ik niet zien aankomen. Wat is dit fijn.”

Durf jij te kiezen voor schoonheid in zijn puurste vorm?

Met huidverzorging waar je op kunt vertrouwen, met respect voor de natuur?                                                                                                Het valt niet mee om keuzes te maken

Laat je verrassen door de kwaliteit van de aanraking. Kies voor jezelf.

Welkom bij Praktijk GAIA, de plek waar Moeder Aarde jou wil ontmoeten.

www.praktijk-gaia.nl/contact

 


      Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr. Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Alle producten dragen het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue” en zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.