Gegrepen worden door het ritme de maan

Het tafeltje heeft nog stoelen vrij. Ik schuif aan bij Miranda, die ik ken van mijn eerste training ‘Bloggen voor ondernemers’ bij Koozie in Rotterdam. Leuke, spontane vrouw. Zij organiseert schrijfworkshops, werkt met tarot, is astrologe en droomwerker. Grappig dat je graag bij mensen gaat zitten die je al kent. Een veilig gevoel.

Zo zacht

Miranda is enthousiast gebruikster van Dr. Hauschka Cosmetica en vertelt dat ze de lentekuur heeft gedaan met de Herstellende Nacht Conditioner. “Mijn huid voelt zo fijn en zacht” zegt ze, terwijl ze over haar wang streelt. “Heerlijk.”

Gegrepen worden door het ritme van de maan

Adviseren bij de therapeut

Al pratend begrijp ik dat ze het doosje van 10 stuks heeft aangeschaft bij de biowinkel. Bij haar in de buurt is geen Dr. Hauschka therapeut die haar persoonlijk kan adviseren. Later leest ze dat de kuur eigenlijk 28 dagen duurt. Voor elke 10 jaar 1x een kuur. Dus ben je 40 jaar, dan 4 kuren per jaar.

Mijn advies is vooral in het voorjaar en najaar de kuur van 28 dagen te doen. In deze perioden heeft je huid het moeilijk. Kijk maar naar de natuur. De tijd van afbraak en de tijd van opbouw.

Maanritme van 28 dagen

De 28 dagen is niet zomaar gekozen hoor. Dit is namelijk de tijd die je huid nodig heeft om te vernieuwen van onder naar boven. Klaar om zijn taak op zich te nemen. Hoe ouder je bent, hoe langer dit proces duurt. Vandaar vaker de kuur. Er is nóg iets bijzonders aan die 28 dagen. Namelijk de tijd die de maan nodig heeft om rond de aarde te gaan. En je menstruatiecyclus natuurlijk.

Nieuwe maan

De beste tijd om met de Herstellende Nacht Conditioner ampullen te beginnen is tijdens de Nieuwe Maan. Leef je volgens de ritmes van de natuur, dan menstrueer je waarschijnlijk in deze periode. Je lichaam, maar ook je huid houdt schoonmaak. Je zal merken dat je huid met het gebruik van de ampullen normaliseert en in balans komt.

Gegrepen worden door het ritme van de maan

Zilver en de maan

Weet je wat zo mooi is? Eén van de ingrediënten in de Herstellende Nacht Conditioner is zilver. Zij verbetert het zelfherstellend vermogen van je huid en de cellen worden sterken. Het zelfherstellend vermogen van je huid zal je vaker van mij gehoord hebben in mijn praktijk. Maar wat is dat nou? Heel eenvoudig. Kijk maar naar een wondje voor het slapengaan en als je weer opstaat. Zie je het verschil? Jazeker, er is beslist verbetering. En dat gebeurt ’s nachts.

Mooie herstelde huid

Miranda besluit nog ampullen bij te halen om het beste resultaat te behalen: een mooie herstelde huid. Wie weet wil ze in de toekomst een blog schrijven over de invloed van de maan. Ik zal het haar vragen.

Welkom

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk als Dr. Hauschka Therapeut of heb je vragen? Je mag altijd contact met mij opnemen voor een informatief gesprek met een kopje koffie en iets lekkers.

www.praktijk-gaia.nl/contact

Warme groet GAIA, Moeder Aarde


      Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr. Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Alle producten dragen het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue” en zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.   

Gegrepen worden door het ritme van de maan