– Heb je last van overbeharing?
– Ligt jouw pincet altijd binnen handbereik?
– Ga je nooit de deur uit zonder controle van je gezicht?

Bij Praktijk GAIA in Zaltbommel ben je in professionele handen. Sinds 1994 ben ik gespecialiseerd in elektrisch ontharen. Je kunt gerust stellen dat het een passie is. Ik werk graag op de millimeter. Het vergt rust en precisie. Voor mij is het zen.

Elektrisch ontharen komt veel voor. Logisch, want vrouwen willen van die harde haren af. Vooral op het gezicht en rondom de tepels. Mannen komen ook voor die vervelende haren die ingroeien bij de baard.

Elektrisch ontharen is een proces dat we samen aangaan. Het kan zijn dat je veel beharing hebt. Dan kom je in eerste instantie elke week bij me langs. Uiteindelijk neemt de beharing af en stappen we over op eens per 2 weken of langer.

Haargroeifases
Haren hebben 3 haargroeifases:

  1. De actieve fase: dan zie je dat de haar vastzit in het haarzakje.
  2. De overgangsfase: in deze fase begint de haar los te laten van het haarzakje, maar is nog licht verbonden.
  3. De rustfase: nu is de haar helemaal los van het haarzakje en wordt langzaam uit de huid gestoten.

Wat is elektrisch ontharen?   
Met een dun naaldje steek ik langs de haar tot in het haarzakje. De hitte aan het uiteinde van de naald smelt als het ware de wortel. Vandaar dat de haar nog moet vastzitten in het haarzakje (de actieve fase). Alleen in deze fase is elektrisch ontharen succesvol. Helaas kan je aan de buitenkant niet zien in welke fase het haartje verkeert en zal je vaak terug moeten komen. Het is monnikenwerk.

Wie komen ervoor in aanmerking?
Bij elektrisch ontharen komen alle haarkleuren in aanmerking. Het slagingspercentage is hoog. Ben je gelaserd of heb je andere vormen van lichtontharing gedaan, dan is de nagroei te behandelen met elektrisch ontharen tot 99%.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Meer lezen?
Help, ik krijg een baard! Elektrisch ontharen?
Elektrisch ontharen in Zaltbommel

Zorgverzekeraar
Mijn praktijk is geregistreerd bij de zorgverzekeraars, maar controleer je polis of je in aanmerking komt voor vergoeding van elektrisch ontharen van het gelaat.

Praktijk GAIA is lid van de brancheorganisatie ANBOS, lidnummer: 142245

Ook genieten van een Dr. Hauschka behandeling?