Workshop Make-up voor mensen met kanker

Elke dag opnieuw overkomt het veel vrouwen. Je krijgt te horen dat je kanker hebt. De grootste schrik van je leven. Ervaring heb ik hier niet mee. Regelmatig overkomt deze boodschap vrouwen in mijn praktijk. Zo stapt het ook mijn leven binnen. Ik zie wat er met je gebeurt. Emotioneel en op je huid. Hoe kan je er mooi uit blijven zie? Dat is wat je graag wilt, al voel je je beroerd. Daarom speciaal voor jou een Workshop Make-up voor mensen met kanker.

Natuurzuivere  Dr.Hauschka Cosmetica

Wat maakt het zo belangrijk om natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica te gebruiken? Tijdens je behandelperiode kom je in aanraking met stoffen die erg giftig zijn. Deze stoffen verwoesten je kankercellen. Dus super goed! Verder wil je wel graag gezond blijven. Wellicht pas je je voeding aan en ga je andere dingen doen om fit te blijven. Maar niet alleen wat je eet en verder doet is belangrijk. Wat je op je kwetsbare huid aanbrengt is ook van groot belang. Dit wordt namelijk opgenomen in je systeem. Lees de ingrediënten maar eens op de verpakkingen van je cosmetica en lichaamsverzorging. Je schrikt je misschien een hoedje! Een chemisch fabriekje in een flesje! Zoek maar eens op wat o.a.  PEG, parabenen en siliconen doen. Natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica is vrij van al deze stoffen. Ook nog eens vrij van geur en conserveringsmiddelen.

Workshop

Tijdens deze workshop leer ik je zien welke make-up kleuren op dit moment goed bij je passen. Je basis kleurtje. Natuurlijk wat je kunt doen met je wenkbrauwen. Misschien wat eyeliner of voorzichtig wat oogpotlood op je ooglid. Waar zet je de rouge aan en welke kleur lippenstift kan je nu het beste gebruiken. Al deze dingen komen aan bod en je mag zelf aan de slag. Hoe leuk is dat!!

Onder het genot van koffie, thee, sapjes en zelfgebakken lekkers maken we er een fijne middag van.

Voel je van harte welkom!!

Informatie

Datum:  Vrijdag 18 mei 2018

Tijd:  13 uur tot 16 uur

Kosten: E 15,00  Je krijgt E 7,50 korting bij besteding aan make-up op deze middag

Waar: Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging,  Westlanderstraat 71,  Zaltbommel

Meld je aan via info@praktijk-gaia.nl  of via het contactformulier van de website.

 

Workshop Make-up voor mensen met kanker

 

 

 

 

 

 

 

 


     Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.