Workshop over de maan

en de invloed op ons vrouw-zijn

Heb je wel eens stil gestaan wat de maan met ons en Moeder Aarde doet? Hoe zij ons vrouw-zijn laat bewegen en ons lichaam beïnvloedt? Deze workshop neemt jou mee op reis naar de maan…Ga je mee?

Beweeg mee met de ritme van de maan

Op 28 juni begint om 05:54 uur Volle Maan, de Plantmaan. Wil je weten wat Plantmaan is? Klik hier.

We gaan met elkaar op weg naar de Maan van de Overvloed.

Dr.Hauschka en de maan

De maan heeft invloed op je huid. Welke producten gebruik je wanneer? Dr.Hauschka heeft niet voor niets zilver in de Nachtconditioner gedaan… Veel grondstoffen komen uit de biologisch dynamische landbouw. Daar zaait en oogst men bij een bepaalde stand van de maan.

Gastspreekster Ingrid Stensen

Ingrid Stensen is een enthousiaste creatieve geest die vanuit nieuwsgierigheid zoekt naar wijsheid. Ze combineert gezond verstand met een open mind.

In 2016 neemt ze deel aan een mystieke training en richt haar blik naar binnen voor zelfonderzoek. Persoonlijke ontwikkeling gaat dan verder in sneltreinvaart. Ervaringen vallen op hun plaats. Geïnspireerd door anderen ontwikkelt ze steeds meer een eigen visie en omarmt hierbij alleen die elementen die aansluiten bij haar eigen ervaringen.

“Verworven inzichten houd je niet voor jezelf. Deze wil je delen; ook tijdens mijn bezoekjes aan schoonheidssalon Gaia ;-). Toen Margaret vroeg om samen met haar een bijeenkomst te organiseren met als thema ‘De Maan’ was ik meteen enthousiast. Afgelopen jaar heb ik de cycli van de maan bewust gevolgd. Verrassend hoe goed processen verlopen als je de ‘natuurlijke stroom’ volgt! “

 Volle maan bijeenkomst

Het wordt een feestelijke bijeenkomst tijdens de volle maan van 28 juni 2018 voor iedereen die van het leven houdt, dit wil vieren en niet bang is om de blik naar binnen te richten (op een luchtige en speelse manier!).

Programma

Deel 1

  • korte introductie maanfases (schijngestaltes)
  • een kaart (trekken) voor jezelf (maankaarten/krachtdieren)                                                         maan
  • delen van jouw inzicht (alleen voor wie dit wil)

koffie/thee met wat lekkers (delen vanuit overvloed)

Deel 2

  • ritme/cycli in mens en natuur
  • overvloed (vanuit 4 archetypen)
  • jouw intentie(s) voor de komende periode

Extra

  • creatieproces (vanuit 4 elementen)

Handige informatie Volle Maan bijeenkomst

 Op weg naar de Maan van Overvloed willen we uit dankbaarheid delen van ons overvloed. Neem je iets lekkers mee voor bij de koffie en thee?


 Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.