BorstenBabbelbox keukentafelontmoeting Bommelerwaard

De Borstenbabbelbox is een keukentafelontmoeting voor vrouwen om te praten over het wel en wee van borsten en alles wat er achter, onder en omheen zit. De eerste in de Bommelerwaard.

Waarom een Borstenbabbelbox?

De Borstenbabbelbox is voortgekomen uit onze eigen vragen en gesprekken. En we realiseerden ons dat je hier niet mee naar een huisarts loopt. Want soms heb je ergens last van en wil je wel eens weten hoe een ander daar over denkt. Heb jij dat  juist niet? Dan kunnen we elkaar vertellen hoe je dat doet? Heb je enig idee wat er speelt rondom het borstgebied, je hart, je keel, je maag? Het is fijn om daar met elkaar over te praten. Ellie zal de droogborstelmassage voordoen. ( ik doe voor het gemak het filmpje van de Groene Zuster er nog eens bij)  Echt super hoor!!  Vandaar de eerste Borstenbabbelbox keukentafelontmoeting Bommelerwaard!

Waarom is Dr.Hauschka Cosmetica bij de BorstenBabbelbox?

Al ruim 27 jaar werk ik met Dr.Hauschka Cosmetica en vrouwen. Er komt van alles ter sprake. (Een soort BorstenBabbelbox.) En regelmatig ook borstgezondheid. Daar bedoel ik niet direct je borsten mee, maar wel het gebied. Dit is namelijk het ritmegebied van ons “zijn”. Hier bevindt zich het ritme van de ademhaling, bloed en hartslag. Wij noemen dit het “middengebied”, tussen “bovenpool”(hoofd) en “onderpool” (buik en ledematen) Als het ritmegebied verzwakt, kunnen er allerlei verschijnselen optreden. Zoals, hoofdpijn, opvliegers, stuwingen in het gezicht. Dan is het prachtig om het borstgebied te versterken met de roos. Harteolie, de grootste vriendin van bijna alle vrouwen. Ik zal tijdens onze ontmoeting vertellen hoe je haar kan inzetten.

BorstenBabbelbox keukentafelontmoeting Bommelerwaard

Voor wie is de Borstenbabbelbox?

De Borstenbabbelbox is voor alle vrouwen! Met een klein groepje gaan we in gesprek. Wil jij daar ook bij zijn? Geef je dan snel op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wie zijn wij?

Ellie de Heus van Damesmassages en ik hebben de handen ineengeslagen om een leuke ochtend te organiseren voor vrouwen. Ellie is o.a. Borstweefsel Therapeut, woont in Hedel en haar praktijk is in Rosmalen. In mijn vorige blog heb ik over mijn kennismaking verteld met borstweefselmassage  (klik op deze link om het artikel alsnog te lezen) Ik ben Dr.Hauschka therapeut, heb mijn praktijk in Zaltbommel en werk met biologisch-dynamische cosmetica. Mijn passie is het verzorgen van mensen en hen te informeren over gezonde huidverzorging zonder synthetische ingrediënten. Holistische verzorging vervaardigd met diep respect voor de natuur.

BorstenBabbelbox keukentafelontmoeting Bommelerwaard

 

 

Borstenbabbelbox:

  • Wanneer: Zaterdag 2 juni van 10:30 tot 12:30 uur
  • Waar:
  • Kosten: E 5,00 voor thee en wat lekkers

Aanmelden bij: Ellie de Heus, AC de R van Steveninckstraat 26 in Hedel

  • Damesmassages: damesmassages@gmail.com  |   info@praktijk-gaia.n

Misschien vind je het leuk om bij jouw thuis een BBB te organiseren? Wij komen graag naar je toe. Als gastvrouw krijg je leuke presentjes.

Wij nodigen je uit dit bericht te delen met zoveel mogelijk andere vrouwen, laten we ons verbinden……


      Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze hele collectie draagt het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica “NaTrue”. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.